Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník - Libor Krejčiřík [e-kniha]

Tento slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví.

 

PŘEČÍST UKÁZKU

E-kniha ke stažení
171 Kč
Kategorie: E-knihy
Autor: Libor Krejčiřík
Vydavatel: Mgr. Tomáš Zahradníček - TZ-one
Počet stran: 298
Rok vydání: 2013
Zabezpečení e-knihy: sociální DRM
Formát e-knihy: epub, mobi, PDF
ISBN ePUB:
ISBN PDF: 978-80-878-7311-3
ISBN mobi:
Jazyk: čeština, ruština
obalka tisk rusky potravinarsky e book
E-kniha ke stažení

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.

Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení