Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník - Libor Krejčiřík [e-kniha]
Tento slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví.
| Kategorie: | E-knihy |
|---|---|
| EAN: | 9788087873113 |
| Autor: | Libor Krejčiřík |
| Vydavatel: | Mgr. Tomáš Zahradníček - TZ-one |
| Počet stran: | 298 |
| Rok vydání: | 2013 |
| Zabezpečení e-knihy: | sociální DRM |
| Formát e-knihy: | epub, mobi, PDF |
| ISBN ePUB: | |
| ISBN PDF: | 978-80-878-7311-3 |
| ISBN mobi: | |
| Jazyk: | čeština, ruština |
Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
